Sügiskirbukas

16/10/2017 09:27

Kärla kooli õpilasesindus on sel õppeveerandil hoogsalt tööle asunud ning juba oma esimese ürituse ära korraldanud. Selleks oli 12. oktoobril toimunud Sügiskirbukas.

Kirbuka korraldasime õhtul (17.00-21.00), et ka lapsevanemad saaksid asju ostma ja müüma tulla. Naljakas oli see, et viis minutit enne viite oli saal üsna tühjavõitu, viis minutit pärast kella viite, oli rahvast juba päris palju. Selle üle oli meil ainult hea meel. Kauplejate laudadel leidus väga palju huvitavat- riideid, küpsetisi, käsitööd, mänguasju ja isegi jäätist. Kohapeal oli ka live muusika- Astrid Rei ja Emili Gaberiela De Oliveira duo. Otseloomulikult oli kohal ka õpilasesindus, kes korraldas õnneloosi. Saadud kasum jääb edaspidiste ürituste korraldamiseks. Panime välja ka väikese annetuspurgi kodutute loomade varjupaiga toetamiseks. Otsustasime, et hakkame igal oma üritusel annetuspurki kasutama, kuni see täis saab ning siis annetame kogu raha varjupaigale. Müük edenes kõigil hästi, kuid lõpu poole hakkas rahvast vähemaks jääma. Seetõttu lõpetasime ürituse varem, panime lauad kokku ja kõik asusid koju veidi rikkamatena nii raha, kui asjade poolest.

Ürituse korraldamine läks hästi ja tundub, et rahvas jäi ka rahule. Võibolla oleks oodanud rohkem ostlejaid, aga kindlasti meelitame järgmine kord neid rohkem kohale. Õpilasesindus on oma käe soojaks saanud ja oodata on uusi põnevaid üritusi!

 

Emili Gabriela De Oliveira, 9.klass