Stiilipidu

01/12/2012 17:37

30. novembril toimus koolis stiilipidu. Kuna selle korraldajaks oli meie klass, käis enne seda kibe ettevalmistus. Kõik õpilased jagati gruppidesse ja iga grupp sai erineva ülesande.  Märdi ülesandeks jäi  valida  stiilipeoks sobiv muusika ja õhtu jooksul seda ka tantsuks lasta. Õhtujuhid olid Ketlin ja Paul-Mark. Peo teemaks oli - hipid. Üritus algas hoogsalt. Põnev oli vaadata, millises riietuses  külalised peole saabusid.  Meie klass esines hipide tantsuga, mille sammud ja liigutused õpetas meile selgeks tantsuõpetaja Virge. Pärast esimest proovi tulid tüdrukud  mõttele,  täiendada  õhtut  "gangam style" stiilis tantsuga. Mõlemad tantsunumbrid tulid meil täitsa hästi välja ja õhtu jooksul tantsisime neid mitu korda. Lisaks sellele oli peol ka õnneloos, ennustamistuba ,mäng "Minu klassiõde suudab" ja loomulikult - disko. Õnneloosi organiseerisid Oskar, Joonas ja Kevin ning nad said sellega kenasti hakkama. Peoõhtuks oli müüdud 33 piletit, 10 neist võitsid. Peaauhindadeks  oli  kaks suurt šokolaadi. Selleks, et läbi viia üldrahvalik mäng, mille korraldajateks olid Paul-Mark, Kristel, Katriin ja õpetaja Leana, valiti igast klassist osavõtjateks  poiss ja tüdruk, lisaks oli ka üks õpetajate paar. Seekord pidid oma oskusi näitama tüdrukud. Meie klassist olid Joonas ja Marilin. Esimesena lahkus mängust 8. klass, siis 6.klass, nende järel 7. ja 9.klass. Finaali jäid 5. klass ja õpetajate paar Tiina-Väino. Võitjaks tulidki õpetajad. Sirli ja Delis tegutsesid ennustamisetoas. See meeldis paljudele ja ukse taga oli kogu aeg järjekord. Avatud oli ka mõnus  kohvik. Vahepauside ajal tormasid tüdrukud ruttu kohvikusse, et müümisega tegelda.Seal pakuti muffineid, pizzat, kräsupeakooki, šokolaadisaiakesi, kaeraküpsiseid  ja joogiks morssi ning booli. Booli sees olid  erinevate  puuviljade tükikesed. Ketlin, Agne, Aili ja Helina valmistasid neid suupisteid lausa mitu päeva. Seetõttu pidid nad koolitundidestki puuduma.
Peo  lõpus valiti ka õhtu stiilseim, s.t. kõige hipilikum poiss ja tüdruk.  Nendeks olid  Oskar ja Laura, kes said auhinnaks käsitööehted.
Kõik ütlesid, et pidu läks hästi ja me arvame seda ise ka. Kahjuks ei sobinud paljudele peo läbiviimise aeg, seepärast ei olnud sellel üritusel eriti  palju osavõtjaid. Algul oli lausa hirm, kas üldse keegi  tuleb. Me kartsime, et see üritus polegi muud kui meie klassiõhtu, aga lõpp hea, kõik hea. 


 Kogu õhtu oli väga lõbus.

Kristel, Joonas, Aili, Märt, Kevin, Helina, Katrina, Oskar, Agne, Paul-Mark