Sportlik isadepäeva õhtu

19/11/2015 09:45

Traditsioonid on need, mis aitavad meil väärtustada ja märgata ümbritsevat. Nii on Kärla Päikeselises koolis välja kujunenud iga aastane traditsiooniline isadepäeva tähistamine. Mitmel eelneval aastal oleme korraldanud kontserdi ja tuluõhtu. Tänavune üritus otsustati korraldada sportliku nurga alt, kust ei jäänud välja ka muusikaline osa ja toimus see Kärla Spordihoones.  Seekord kutsusime isad ja pered kokku müstilisel novembrikuu õhtul, 13 ja reede.

Nagu juba traditsiooniks on saanud, siis pool tundi enne üritust avas oma uksed  õpilaskohvik, kus pakuti nii magusaid kui ka soolaseid hõrgutisi. Otseloomulikult ei puudunud ka kohv ja tee. Kõik küpsetised olid valmistatud 7.klassi õpilaste, klassijuhataja Jaanika Kase ja ka abivalmi käsitööõpetaja Maret Rei poolt. Tung kohvikusse oli suur, sest  juba enne määratud aega olid paljud kohal, et veeta mõnusalt aega. Müüjatel läks väga hästi, sest kõik  toidud said maha müüdud ja tulu läks korraldaja klassile. Edukad olid ka  kohviku kõrval tegutsenud   käsitööringi lapsed, kes müüsid enda valmistatud süüteroose südant soojendavate sõnumitega. Müük läks edukalt ja saadud tulu eest saavad lapsed endale korraldada meeldiva jõulupeo.

 Selle aastasel isadepäeva kontserdil said isad-emad  nautida oma võsukeste luuletusi, kuulata mudilas-, poiste- ja lastekoori ilusaid laule. Kogu suurt kooliperet liitis seltskondlik tantsumäng, kus kõik said jala soojaks polkat tantsides. Ühe soojaga järgnes sportlik osa, kus segavõistkonnas mängiti kahe palliga võrkpalli. See oli väga vahva ja nalja sai palju! Ka lapsed lõid omavahel võistlustulle. Õhtu lõpetas BODYCOMBATi trenn, mille viis läbi Nikolai Räbin. See oli positiivne viis lõpetada meie toredat õhtut ja minna koju ülevoolavate emotsioonidega.

Sellised üritused liidavad meid. Tore on vaadata õpilasi, kes on näinud palju vaeva ja enne esinemist on õhinas. Kuid veel parem on vaadata vanemate säravaid silmi, kui nad naudivad just sellist koosveedetud õhtut. Üritus oli väga meeldejääv ja tasub oodata juba järgmist üritust!

 

Kelly Grahv, Kaisa Tänav, Triinu-Liis Torri ja Emili Gabriela De Oliveira

Meediaringi 6. Ja 7.klassi tüdrukud