Soojust täis perepäev Kärla Põhikoolis

14/11/2016 17:02

Isadepäeva meeleolus korraldati 10. novembril Kärla koolimajas üks tore perepäev.

Avatud oli traditsiooniline kohvik, kus pakuti õpilaste valmistatud  imemaitsvaid hõrgutisi ja janu kustutamiseks erinevaid jooke. Kohviku korraldajateks oli 8.klass ja klassijuhataja Jaanika Kask.

 Peale väikest kõhukinnitust olid külalised oodatud aulasse kontserti kuulama. Laval olid nii koorid, tantsugrupid kui ka etlejad, kes kõik andsid endast maksimumi ja südamesse jäi mõnus soe tunne.

 Õhtule lisasid värvi erinevad töötoad, mis oli hea võimalus näidata vanematele, mida põnevat meie  koolielu lastele pakub.  Digitoas oli juhendajaks õpetaja Margit Lindau, robootikas õpetaja Väino Uljas, kunstitoas huvijuht Külli Luup, puutöös õpetaja Paul Tohv, tordi valmistamist juhendas lapsevanem Anneli Mesila ja märkide meisterdamisel oli abiks noorsootöötaja Deisi Klaas.  Osavõtjaid oli palju ja koolimajas oli tunda elevust. Ilmselgelt pakkus rahvale kõige rohkem rõõmu töötas valmistatud suure tordi söömine. Mis ise tehtud, see ikka hästi tehtud! 

Õhtu lõpuks viidi läbi oksjon, kus müügil oli asju suitsuvorstist maalideni välja. Eesmärgiks oli koguda raha, et soetada käsiööklassi SAOR-i kangasteljed. Oksjonit viis taaskord läbi meie humoorikas lapsevanem Vaido Luks, tänu kellel sai kõik edukalt maja müüdud!

Ühised ettevõtmised on need, mis liidavad peret, kooli ja kogukonda. Koolipere tänab kõiki, kes andsid oma panuse sellesse õhtusse. Me tegime seda kõike selleks, et anda teile edasi killuke rõõmu igasse päeva ja et südames oleks kõigil hea tunne!

 

 

Gabriela Grahv    9.klass