Õpilasesinduse öölaager

27/01/2016 13:47

22.- 23. jaanuaril toimus Kärla Põhikoolis õpilasesinduse laager, kus osalesid 5.- 9. klassi ÕE liikmed.

Laager algas kogunemisega, kus panime kirja laagri reeglid. Sellele järgnes kehtiva ÕE põhimääruse muutmine ja uuendamine. See oli kõige mahukam ülesanne terves laagris, mis nõudis lausa poolteist tundi. Peale pingsat mõttetööd oli aeg süüa traditsioonilist kartulisalatit ja viinereid. Oli võimalus külastada ka poodi.

Peale väikest pausi toimus AJURÜNNAK teemal „Kuidas teenida raha?”. See ülesanne näitas, et noored võivad tahtmise korral välja tulla nutikate ja lõbusate ideedega, mida on võimalik ellu viia. Loomulikult pakuti naljaga pooleks välja ka pangaröövimist ja SMS-laenu võtmist.

Peale ajurünnakut hakkasime kujundama õpilasesinduse stendi. Kuigi enamus olid päevast üsna väsinud, mõtlesid kõik kaasa ja pakkusid välja kaasakiskuvaid ja hiilgavaid mõtteid stendi koostamiseks.

Sellega oli kogu planeeritud töö tehtud. Järgnes vaba aeg, mil vaatasime filmi ja maiustasime eelnevalt poest ostetud snäkkidega. Pärast mängisime ka pudelimängu, millest osavõttu paljud kindlasti hiljem kahetsesid.

Hommikul oli ametlik äratus kell 8.30 ja hommikusöögile ilmusime kõik veidi uimaste pilkudega. Söögiks oli erinevaid pirukaid ja ka putru. Samuti oli võimalus juua kohvi või teed. Enne kojuminekut täitsime kõik ära tagasisidelehe, millele oli võimalus kirja panna kõik oma mõtted ja ideed ning samuti ka küsimused, mis laagri jooksul tekkisid.

Kokkuvõttes oli see üks ülivägev laager ning suur tänu noorsootöö praktikandile Marisele ja huvijuht Küllile, et nad meile sellise võimsa laagri korraldasid.

 

Kaisa ja Triinu-Liis     7. klass