Öökool

07/03/2016 12:42

4. – 5. märtsil toimus Kärla Põhikoolis põnev öökool, millest võtsid osa 6. - 9. klassi õpilased.

 Reede õhtul kell 20.00 kogunesid kõik öökoolist osavõtjad koolimajja, kus allkirjaga kinnitasid oma kohalolekut. Aulas tutvustas huvijuht Külli meile kõigile öökooli reegleid, omapärast tunniplaani ja jagas klassid oma pesaruumidesse, kus end sisse seadsime.

Esimeseks tunniks kogunesime kõik spordisaali, kus toimus treening, mida juhendas Kuressaare Gümnaasiumi õpetaja Nikolai Räbin. Pärast aktiivset treeningut käisime kõik duši all ja suundusime koolimajja tagasi. Järgmises tunnis jutustas Nikolai  meile tervislikust toitumisest, millest oli palju kasu. Edasi läksid klassidel tunnid erineva tunniplaani järgi. Toimus inspiratsioonikas kunstitund õpetaja Jaanika juhendamisel ja rahustava meditatsiooni viis läbi huvijuht Külli.

Öösel kell 01.30  pakkusid klassijuhatajad ÖÖKLAS öölõunaks maitsvaid viineripirukaid, kuumi vorstikesi ja sooje pannkooke koos koduse moosi ja piimaga. Söögi lõppedes vaatasid mõned õudusfilme, korraldasime ka väikese, ent see eest võimsa disko. Kell 06.00 algas öörahu, aga keegi ei läinud magama. Juba kell 07.30 oli hommikune  äratus ja kõik läksid pärast asjade pakkimist ja klassiruumide kordategemist koju soojale hommikupudrule.

 Kogu üritus oli supervahva ja kõigil oli väga lõbus. Igal aastal lisab selline koosviibimine tavalisse kooliellu natuke põnevust.

 

Kelly Grahv    6.klass

FOTOD