Lahe koolipäev 2015

30/11/2015 09:38

Lahe Koolipäev on noortekonverents, kuhu paljud Eesti noored kogunevad, et kuulata Eesti elus silma paistnud andekaid inimesi. Ka meie koolist sõitis kümme õpilast koos huvijuht Külliga 29. novembril Tallinnasse Nordea kontserdimajja, et ühineda paljude endavanuste õpilastega.

 Kontserdimajja saabudes saime ära panna üleriided, võtta endale veidike näksimist ja kuulata bändi. Veidike hiljem juhatati kõik saali, kus algas paaritunnine loeng. Seal sai kuulata Ewert Sundjat ja Sergei Drõginit.

Seejärel oli ligi kolmveerandtunnine paus, kus sai kõhtu täita, pilti teha, bändi kuulata või käia kõrgkoolide esindusi vaatamas, et aidata õigele suunale peale gümnaasiumit. Jätkus loeng, kus esines paljude lemmik Mart Müürisepp, temale järgnesid Liina ja Vahur Kersna ning Erika Kirpu.

Teine paus, seekord pooletunnine, oli sisustatud eelnevalt nimetatule ning sellele järgnes viimane loeng, kus rääkisid Jaan Aru ning vennad Priit ja Peeter Rebane. Samuti tunnustati aasta eeskuju 1300- suuruse stipendiumiga.

 Kogu üritus oli kõigile väga südamesse minev ja inspiratsioonirikas. Tore oli sõbruneda ka teiste koolide noortega. Pikk sõit oli seda igati väärt.

 

 

Sander Õispuu            9. klass