Koolipapa Jaan

02/12/2015 12:40

Meie koolipapa Jaanil oli hiljuti tähtis juubel ja kooliõpilased tegid talle väga südantliigutava kingituse. Kõik klassid iseloomustasid teda vahvate märksõnadega, milles valmis järgnev lugu: 

 

 

Meie koolipapa Jaan!

Kui kätte jõuab uus koolinädal, siis on näha, et meie PÄRIS HEA  AUTOJUHT Jaan Lember on juba kohal.  Uksest sisse astudes jalutabki vastu meie RÕÕMSAMEELNE koolipapa, kes VIISAKALT meid teretab.  See on nii ARMAS, kui palju ELURÕÕMU temas ikka on. Ta on üldse väga LAHE. Näiteks vahel on nii, et kui mõni teisipäev  on vaja minna võistlustele, siis ta on alati nõus. ÕPPIMIST JA SPORTIMIST  tähtsustab ta väga. Eks ta ole omal ajal ka ise palju SPORTI teinud, ning arvestades tema PIKKUST ja TUGEVUST, oleks patt olnud seda potentsiaali mitte kasutada. 

Oi, kui te vaid teaksite kui  TÖÖKAS ja SIHIKINDEL ta on! UUSI PROJEKTE tuleb uksest ja aknast, sest VÄLJAKUTSED talle meeldivad. Väiksemadki peavad teda oma SUPERMANIKS, sest TEMA VANUST ARVESTADES ON ta VÄGA VÕIMEKAS.  Eriti tänulikud  on nad selle eest, et ta POLE KURI JA TOOB UUSI PALLE!  NB: Ühele algklassi poisile VÄGA MEELDIB SU KARIKAS, mis sul kabinetis on.

Ta on ikka NORMAALNE VEND,  sest kui kuskil on jälle mingi jama, siis ta oskab olla KARM, AGA ÕIGLANE.  Kunagi ta ei karju, tal on lihtsalt hea VALI HÄÄL, mis ühel õigel SUUREJOONELISEL mehel olema peab. Ta on JULGE ja ENESKINDEL, ning te ei kujuta ette, milline NALJAHAMMAS ta on! Näiteks, õpetajatepäeval on ta end alati õpilasena näidanud  ja  ta KOHANEB HÄSTI  selle rolliga. See on temast nii KENA, et ta ikka viitsib niimoodi vaeva näha. Eriti meeldib see, et kui ta  muidu on ÜLIKONNA kandja, siis tema jaoks ei ole mitte mingi probleem ka KAASAEGSELT riietuda. ÄGE direktor on meil ikka küll!

Väga ÜLLAS on temast see, et ta on meile andnud võimaluse pingutada erinevate preemiate ja toetuste nimel.  See on hea, et ka tema  ÕPILASTE NIMEL PINGUTAB!  Eriti hea on see, et ta ise on AUS  ja ABIVALMIS.  Kui  murekoorem ikka vaevab, siis LEIAB ta  ALATI AEGA KUULAMISEKS ja OSKAB HEAD NÕU ANDA. Tänu ELUKOGEMUSELE  ja LAIALE SILMARINGILE oskab ta  OMA TÖÖD hästi.

Õpilaste silmade läbi peab HEA JUHT olema HEASÜDAMLIK, HELDE, USALDUSVÄÄRNE ja SÕBRALIK. Meie kooliperel on oma KANGELANE  Jaani näol olemas ja sellepärast TERVE KOOLIPERE ARMASTABKI TEDA!

 

Kallis koolipapa!

Oleme tänulikud  Sinu lahkuse, sõbralikkuse ja inimlikkuse eest!

Me soovime sulle elurõõmu, sära ja tahet olla just see inimene, kes sa  praegu oled!

 

Kärla kooli õpilased 2015/16 õppeaastal.