Kodutütarde sügislaager

04/11/2015 10:32

 

Kärla kodutütred korraldasid laagri, mis algas reede, 30. oktoobri õhtul, kestis terve öö  ja lõppes laupäeva hommikul. Õpilasi osales 19 ning veel olid laagris meie  juhendaja Riina Eller ja tubli laagri abiline Külli Luup.

Seekord oli suurem korraldamine organiseeritud vanemate kodutütarde poolt, kelleks olid Eva Sõmmer, Kaisa Tänav, Triinu–Liis Torri ja Emili Gabriela De Oliveira. Kuna sel õppeaastal tuli organisatsiooni juurde palju uusi liikmeid, siis toimus laagri alguses sissejuhatav õpe. Õpetaja Riina kinnitas, et kõigil läks nii hästi, et osad õpilased on juba valmis läbima 6. järgu eksamit. Samal ajal vaaritasid tublid laagrikorraldajad süüa, milleks olid spagetid tomatikastme ja lihapallidega ning magustoiduks tsitruse beseekook. Pärast usinat õppimist kiirustasid kõik sööma. Siinkohal soovivad juhendajad kiita Evat, kes oli köögis tõeline peakokk. Pärast keha kinnitust algas aaretejaht. Võistlejad jaotati nelja rühma ja nende ülesandeks oli leida üles kõik koolimaja peale peidetud küsimused. Vastused küsimustele kirjutati ristsõna lehele, kus pidi lõpuks kokku saama lause “Aare on aulas”. Seekord olid küsimused siiski veidi rasked ja ükski grupp ei saanud ilma abita vastuseid  kätte. Lõpuks jõuti siiski lahenduseni ning joosti aulasse, kus iga grupp pidi leidma kommipaki, mis ausalt omavahel ära jagati. Järgmiseks oli plaanis teha natuke käelist tegevust, kus meisterdati kaasa võetud klaaspurkidest vahvad kollased Minionid. Hiljem jäi veidike vaba aega, kuni kutsuti kõik vabatahtlikud kell 00.00 tortillasid ja jäätisekokteili tegema. Pärast einet läksid kõik oma tubadesse laagrimuljeid jagama. Hommikune äratus oli juba kell 8.00. Küpsetati pannkooke ja tehti maitsvaid soojasid võileibu. Peeti veel väike koosolek ja siis asusid kõik oma tube koristama. Kell 10.30 oli laager läbi  ja kõik läksid rõõmsa tujuga koju.

Oleme väga tänulikud, et meile selline tore laager korraldati. Tagasiside on olnud väga positiivne ja soovitakse, et õpetaja Riina jätkaks samas vaimus koos tubli abilise Külliga!

 

Emili Gabriela De Oliveira, Kaisa Tänav, Triinu-Liis Torri  7.klass