Õpetajad Tallinnas

25/04/2012 21:21

Iseseisva õppimise päev ehk õppepäev Ristiku Põhikoolis

 

Juba eelnevalt oli õpilastele teada antud, et neil 20. aprillil koolipäeva ei toimu, sest õpetajatel on õppepäev. Õpilastele oli see päev organiseeritud, neil oli iseseisva õppimise päev. Nagu kuulda on olnud, meeldis see päev õpilastele.

20. aprill meeldis ka õpetajatele, kuigi oli tavakoolipäevast tihedam ja pikem, sest sõitsime Tallinnasse Ristiku Põhikooli. Meie õppepäeva eesmärgiks oli teadmiste ja kogemuste saamine ja jagamine teemal: „Kuidas põhikoolis toimib õpilaste individuaalsuste arvestamine õpetamisel, hindamisel ja suhtlemisel“. Saime külastada erinevaid õppetunde, kuulasime õppealajuhataja Ruuda Lind´i ja sotsiaalpedagoogide Birgit Kasela ja Piret Kull-Milleri ettekandeid. Pedagoogilised arutelud jõudsid elu globaalsematele teemadele ja probleemidele, millega puutuvad paraku kokku ja peavad leidma lahendusi õpetajad.

Meie kooli juhtkond ja õpetajad teevad kõik selleks, et koolis oleks kõigil hea käia ja olla, kuid kordaminekud koolis  ei olene mitte ainult kooli personalist. See on vähemalt kolme osapoole koostöö: kool – õpilane -  lapsevanemad. Ja siin on kasulik teada – rääkigem oma murest klassijuhatajale, sotsiaalpedagoogile. Olgem positiivsed.

Humoorikas etendus „Rahauputus“ Tallinna Draamateatris aitas meil pikast päevatööst lõõgastuda ja endas huumorisoont leida.

Meie õppekäik päädis Tallinna botaanikaaia ja teletorni külastusega.

 

Vaata pilte kodulehe galeriist

 

Margit Lindau