PlayBack

08/03/2017 15:06

17. veebruaril toimus Kärla Põhikoolis Playback, mida õpilased olid juba kaua aega rõõmuga oodanud ning kust võtsid osa 1.-9. klassi õpilased. Playbackiks harjutati mitu nädalat, et saada lood hästi selgeks ja et kõik oleks kõige parem. Lugude valimine oli väga lõbus, sest kõigepealt olid tavapärased lood, aga siis leiti igasuguseid huvitavaid ja naljakaid laule, mida vaadates tuli endalgi hea tuju. Proovides sai nalja, aga sai ka tõsist tööd tehtud. Harjutamine võttis palju aega, aga asja sai.

 

Igast kooliastmest valis žürii parimad klassid. Žüriisse kuulusid Kärla Põhikooli sekretär Laidi Lindau, Lääne-Saare valla noorsootöötaja Deisi Klas ning Kärla Põhikooli vilistlane Maris Õispuu.

 

I kooliastme Grand Prixi võitis 1.klass.

II kooliastme Grand Prixi võitis 4.klass.

III kooliastme Grand Prixi võitis 9.klass.

 

Žürii jagas ka eripreemiaid: kõige naljakam esitus - 9.klass, kõige stiilsem riietus - 8.klass, kõige siiram lavaesitus - 2.klass, kõige aktiivsem esitus - 6.klass, kõige hulljulgem esitus - 5.klass, kõige tõetruum esitus - 3.klass ning publiku eripreemia ja kõige säravam esitus -7.klass.

 

Igas kooliastmes valiti ka üks õhtutäht, kes paistis teiste seast enim silma.

1.-3. klasside arvestuses sai õhtutäheks Gert-Marol Kuris. Teises kooliastmes anti see tiitel Hans-Hendrik Magusale ning kolmandas kooliastmes pälvis õhtutähe tiitli Gabriela Grahv.

 

28. veebruaril toimus Kuressaare kultuurikeskuses Saare maakonna IV Jäljendusvaadend, kuhu oli registreeritud 261 osalejat. Kärla Põhikooli esindasid Grand Prixide võitjad. Võistlus oli pingeline, aga samas oli lõbus ka teiste esitusi vaadata. Teise koha tõi Kärlale oma vanuserühmas 1.klass lapsed, kes olid oma võidu üle väga õnnelikud. Teised Kärla kooli esindanud klassid kahjuks kohta ei saanud, aga sellest pole midagi, tulevasel aastal uue hooga.

 

Meryssabel Nõmm, 9.kl