Kärla koolipere pildistas sügist

03/12/2017 12:04

Taas jagati Kärla koolis preemiaid kaunimate lodusfotode eest. Juba kolmandat aastat toimus sügisfotokonkurss 5. – 9.klassi õpilastele. Konkursi idee on kutsuda õpilasi kasutama oma nutiseadet otstarbekalt, veeta aega looduses ja märgata looduse ilu. Pildistamiseks oli aega terve oktoobrikuu, millesse mahtus värvikirevust, esimesi härmatisi ja ka sügise nukramaid noote.

26 õpilastöö hulgast selgusid rahva lemmikud veebihääletusel. Hääletada said kõik, kes külastasid Kärla kooli kodulehel olevat pildigaleriid. Lisaks jagas auhindu ka žürii. Eriliseks lemmikuks sai 6.klassi õpilase Lisandra Roosi töö „Lilleke härmatises“, mis noppis nii veebihääletuse 1. koha kui ka žürii poolt välja antud Gand Prix`i.

Imeline loodusfotogalerii pakub jätkuvalt silmailu Kärla kooli kodulehel. Muide, lisaks õpilastöödele on seal näha ka õpetajate kauneid jäädvustusi!

Igal juhul saame öelda, et selline mitteformaalne õppemeetod täidab iga aastaga üha enam eesmärki!

Täname tehnilise abi eest meie haridustehnoloogi Margit Lindaud. Meeldiva koostöö eest tänud žüriile, kuhu lisaks alla kirjutanule kuulusid õpetaja Jaanika Kask, Kärla noorsootöötaja Kadri Järvalt, meie endine õpetaja Piia Prei ja vilistlane-hobifotograaf Katariina Õunpuu. Eriline tänu läheb kõikidele konkursist osa võtnud õpilastele!

 

Laidi Lindau

Konkursi läbiviija